Aktiviteter/Inbjudan

FMV Veteranklubb

Kommande aktiviteter 2018/2019

Inbjudan till dessa aktiviteter sänds med brev till alla medlemmar och dessutom via e-post till medlemmar som meddelat sin e-postadress. Ni som inte meddelat er e-postadress ombeds göra det. Enklast görs det med ett mail till veteranklubb.trv@gmail.com.


OBS! Du kan inte anmäla dig till en aktivitet förrän inbjudan erhållits per post eller e-post. Betalning skall göras först då anmälan skickats in enligt anvisningar på inbjudan och då  plats erhållits, vilket meddelas via mail eller telefon.

Det är viktigt att du anger personnummer i din anmälan då aktivitet genomförs på FMV/TrV samt medför legitimation vid inpasseringen.


Aktivitet

Datum

Anmärkning

Resa till Finland

12 - 16 Maj

Resa med Vikingline till Åbo. Guidad bussresa längs historiska kungsvägen till Wiurila-gård, Fiskars, Hangö, Ekenäs m. m. Besök Svenska ambasaden i Helsingfors

Besök på Gålöbasen

4 juni

Utflykt till Gålöbasen med guidad visning av Veteranflottiljens fartyg och anläggningar inom den tidigare topedbåtsbasen. Resa med buss från Cityterminalen till Gålö t.o.r. Lunch ingår i priset.

Höstresa till Albanien

12 - 17 Oktober

Flyg Arlanda-Tirana t.o.r. Hotell inkl frukost i Berat och Tirana. Rundresa med buss under 6 dagar. Besök på vingård med vinprovning, besök med guidad visning av Bunk'art (museum inrymt i en väldig bunkeranläggning utanför Tirana) samt besök på etnogård 

Klubbafton

November

Presentation av årets genomförda aktiviteter.